Og tenk deg, jeg m? gj?re det canada goose dunjakke med

erpunkt u

canada goose trillium erpunkt2 poengtappes for 10 timer siden canada goose trillium

Jeg er enig i canada goose i norge at den opprinnelige ideen er langt enklere, men vil sannsynligvis ikke gi deg bel?nningene jeg har foresl?tt, og vil drastisk redusere mengden tid brukt til utfordrende oppdrag. Folk trenger ikke ? sitte i to, canada goose norge forhandler tre eller flere timer i et enkelt oppdrag for ? n? det samme canada goose norge nettbutikk utfordringsniv?et. Ogs? det ville ikke v?re begrenset til onslought bare.

En ting som jeg virkelig har respekt for er at de innr?mmer ? ha gjort feil her og der, at de i fremtiden vil gj?re flere feil, men er villige til ? forbedre. Ja, onslaught-oppdateringen var den mest polerte og feilfri de har gitt ut, men leser mellom setningene de hadde en fixdato for uansett grunn og m?tte slippe ut.

Hvis staten er ubehagelig, gj?r s? som jeg gjorde, hold deg borte fra de nye canada goose import?r norge tingene til den blir l?st, ikke at det ikke er noe annet ? gj?re.

Wondrous_FairyAnd Jeg pleide ? v?re en fin spiller.

canada goose jakke 6 poeng oppfordret 12 dager siden canada goose jakke

canada goose victoria parka OK, s?, PSA: Hver runde n?r du starter, f?r du en fokusbooster og den. Da m? du vente ytterligere to minutter for ? f? din neste booster. Jeg gjorde 45 minutter med fullt eidolon lensed oppsett og fikk omtrent 100k fokus. Men jeg ble seri?st stresset ut hele tiden til det punktet der jeg f?lte meg alvorlig drenert etterp?. Og tenk deg, jeg m? gj?re det canada goose dunjakke med oppsettet mitt i omtrent to timer hver dag for ? maksimere fokuset mitt. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre Ooooor, jeg kan gj?re akkurat det samme uten dumme effektivitetskrav og maksimere det p? en tredjedel av tiden. Jeg kommer til ? fortsette ? bruke Banshee til DE nerfs det, mye mindre stress. canada goose jakker herre

Vi har g?tt gjennom tilbakemeldingene for Kill Warrant Scanner (som alltid, takk for dine innspill!) Og ?nsket canada goose norge ? avklare hvorfor modulen har endret seg, s? vel som ? flyte en ide for omtanke.

canada goose norge Som en del av forbrytelsesoppdateringen legger vi n? bounties p? skip, som rydder en jurisdiksjon om gangen. Dette betyr at n?r kriminelle blir behandlet, bryr fangerne seg bare om forbrytelser som er relevante for deres jurisdiksjon. Fordi andre bounties forblir, er det mer konsekvens, da kommandanter risikerer ? miste skipet flere ganger hvis de har flere bounties. canada goose norge

canada goose dame Dette for?rsaket imidlertid et problem med Kill Warrant-skanneren. Det nye systemet kj?rer p? prinsippet canada goose outlet om at bare en summebyr? blir ryddet av gangen p? et interneringssenter, som ikke fungerer med den gamle versjonen av Kill canada goose jakke oslo Warrant Scanner, da den oppdaget alle bounties. canada goose dame

I tillegg, hvis interneringssentre behandlet alle bounties, kunne resultatet bli kremmende, og straffe kommandanter for hardt for ? drepe skip, til og med NPC-skip, ved ? tvinge dem til ? betale hver sum penger p? en gang, spesielt med tanke p? at bounties ikke lenger vil https://www.canada-goose-jakker.com utl?pe.

canada goose outlet S? vi endret Kill Warrant Scanner for ? oppdage den enkleste bounty. Dette ville tillate skurken bli ?delagt flere ganger, og over tid ville tillate at alle bounties kunne hevdes. Det er imidlertid ikke nektet at det reduserer verdienes potensial for modulen betydelig. canada goose outlet

canada goose herre Vi tror det canada goose jakke oppdaterte kriminalitetssystemet canada goose outlet norge er bedre over hele linja, og til slutt, verdt endringen i hvordan KWS fungerer. canada goose herre

N?r det er sagt, vurderer vi (og bare det, ingen ETA eller garanti, dette er bare noe vi mister p?) en endring i KWS.

canada goose Det er litt betydelig, s? vi vil gjerne f? tilbakemelding p? konseptet f?r du bestemmer deg for neste trinn. canada goose

canada goose victoria Kill Warrant Scanner Serving Suggestion canada goose victoria

canada goose jakker dame Ved en vellykket skanning oppdager KWS hver bounty for fraksjoner justert med samme supermakt som fraksjonen som styrer gjeldende jurisdiksjon. hvis du er i en jurisdiksjon som styres av en keiserlig justert fraksjon, vil KWS oppdage alle bounty p? det skannede skipet utstedt av alle keiserlige justerte fraksjoner. canada goose jakker dame

Hva mer er, KWS-skanningen vil legitimere angrep mot det skannede skipet for deg og enhver vinge. Denne friheten til ? angripe utl?per n?r m?let g?r ut av stedet, via superkryss, hyperspace-hopp eller lignende.

canada goose salg KWS canada goose norge nettbutikk ekte vil oppdage alle Interstellar-bounties p? et m?lfart?y. Det legitimerer imidlertid ikke canada goose billig angrepet, s? du m? fortsatt bryte loven for ? samle dem dersom Interstellar bounty er for en annen supermakt canada goose salg enn den n?v?rende jurisdiksjonen er tildelt. canada goose salg

canada goose jakke herre Denne endringen vil bringe Kill Warrant Scanners n?rmere sin opprinnelige spesifikasjon, spesielt med hensyn til inntjeningspotensial, forbedre det i noen kontekstmessige hensiktsmessige situasjoner ved ? legitimere angrep, begrense sin kraft n?r det er hensiktsmessig ved ? gjemme ikke lokale uavhengige bounties og passe pent inn i hvordan Spillet omhandler kriminalitet og fraksjoner. canada goose jakke herre

S? n?, over til deg. Tror du at dette forslaget gir KWS nok spark? Straffer / truer kriminelle for mye? Er mekanikeren klar nok? Kort sagt, ha en gander og fortell oss hva du synes. En endelig p?minnelse, dette er bare et forslag som vi ser p?, ikke en bestemt plan.

Din tilbakemelding er h?yt verdsatt!

canada goose jakke dame Jeg tviler p? at dette lett kan utnyttes siden kriminelle m? betale sine ting i fengselssenteret og bli overveldet med h?ye Cr-kostnader hvis de blir gjentatt canada goose jakke dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>